Imprejurimile si Via

Conacul nostru este situat într-o microzonă cu climă moderat-călduroasă semiumedă, cu un relief moderat accidentat. Relieful și clima sunt prietenoase pentru crescutul viței de vie, pe care o veți regăsi cât cuprindeți cu ochii în jurul conacului. În 10 hectare de vie avem struguri albi – sauvignon și tămâioasă, și patru soiuri de struguri roșii: merlot, fetească neagră, cabernet sauvignon și shiraz.

Dacă ne uităm în documente oficiale, aflăm că denumirea localității Ceptura – Dealu Mare vine de la Gârla Cepturei. Apa și-a luat denumirea de la cuvântul cep care înseamnă butuc de vie. Deci vinul se află în ADN-ul locului. Numele Ceptura apare în documente în secolul XVIII la Dionysos Fotina în „Istoria Daciei” şi de atunci a rămas neschimbat.

Se spune despre zona noastra, Ceptura de Jos, ca este “Drumul Vinului”…si asa este. Insa noi mai stim un secret, pe care vi-l impartasim cu drag, caci – daca ati ajuns pe site-l nostru – inseamna ca va place vinul de calitate. Sunteti printre putinii care acum afla ca daca pasesti pe acest “drum”, esti vrajit pe loc. Parfumul vitei de vie are aceasta putere magica si va asigur ca asa cum ne-a fermecat pe noi, va reusi si cu dumneavoastra, negresit! Veti deveni dependent/a de vinurile noastre…asa ca pregatiti-va pentru o experienta cu adevarat aparte. Caci in cazul in care credeati ca stiti ce gust are un Sauvignon Blanc, o Tamaioasa, o Feteasca sau un Rose, savurand un pahar de Vinalia-Conacul din Ceptura, o sa simtiti o diferenta….acel ‘ceva’ care ne distinge si va incanta papipele gustative, sufletul si imaginatia.

Ne face placere sa va servim vinurile de mai jos, insa sa nu uitati ca va asteptam oricand pe la noi sa le degustati! Si sa petreceti cateva zile la Conac.

Detalii logistice: in Bucuresti & Ilfov comenzile le onoram noi, in restul tarii prin intermediul firmei de curierat. Nu va dura mai mult de 3 zile sa primiti comanda, cu plata ramburs. Comenzile incep de la minim 1 bax (6 sticle) si se proceseaza doar in bax-uri (puteti comanda 6, 12, 18 sticle sau orice multiplu de 6 sticle). Costul de transport depinde de greutatea coletului, asadar va rugam permiteti-ne sa va anuntam costul total dupa ce ne trimiteti comanda.