Creaza-ti propriul vin! Al tau, al grupului tau de prieteni sau al companiei!

CUPAJARI si PRODUCTIE de VINURI

Orice iubitor al vinului si-a propus, cu siguranta, ca la un moment dat in viata sa isi produca propriul vin. Indiferent de rezultat, experienta se va dovedi unica si memorabila, dar, alaturi de noi, ea poate avea si garantia unui final fericit! Va oferim atat posibilitatea experimentarii prin intermediul cupajarii, cat si pe cea de productie efectiva a propriului vin!

Puteti programa oricand o sesiune de cupajari vinuri! Anuntati-ne din timp si vom fi alaturi de Dvs. in orice perioada a anului!

In privinta productiei de vinuri, putem organiza doar doua sesiuni in fiecare an, in perioada culesului viei! Sunt evenimente cu adevarat speciale, care se potrivesc perfect inclusiv conceptului de team building!

Vom incepe prin a culege strugurii pe care ii vom transforma in vin si vom urma intreg procesul de productie! Pe parcursul evenimentului va vom invita sa faceti turul cramei, sa degustati vinurile noastre alaturi de un platou de branzeturi fine romanesti asezonat cu mere si nuci si, daca doriti, sa va bucurati de toate activitatile adiacente disponibile in coltul nostru de rai (plimbari cu bicicleta, trageri cu arcul, plimbari in natura, etc).

Indiferent de solutia aleasa (decupaj sau productie), ambele activitati se vor finaliza cu un numar de sticle de vin personalizate cu etichete proprii, despre care veti putea spune cu maxima satisfactie “Acestea au fost facute chiar de mine!”

In plus, poate cel mai important, veti avea ocazia sa va initiati in tainele producerii vinurilor si sa ramaneti cu amintiri cu adevarat memorabile, dintr-una din cele mai pitoresti zone viticole din Romania – regiunea Dealu Mare!

Va asteptam cu drag la Vinalia, Conacul din Ceptura! În Crama Conacului s-au produs Sauvignon Blanc, Fetească Neagră, Tămâioasă Românească în 2 variante (demisec și sec) rose din Merlot și Shiraz, Merlot și Cabernet Sauvignon, iar vinul produs de Dvs. asteapta doar sa fie descoperit si apreciat!

*Ofertă valabilă doar pentru grupuri de minimum 20 de persoane.